fbpx

Maja Šuput i Frano Ridjan voditelji showa Tvoje lice zvuči poznato

Show…

Veselim se novim ulogama u životu, ispitivanju vlastitih granica, Maja Šuput

Maja ŠuputPripreme za novu, još zabavniju sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato koja donosi brojne novosti su u tijeku, a za novi projekt pripremaju se intenzivno i voditelji šestog izdanja popularne zabavne emisije – Frano Ridjan i Maja Šuput. Maji je ovo prvi voditeljski angažman, a o svojoj novoj ulozi iskreno govori:
– Da mi je netko prije par mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija rekla bih da je lud. No eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala da ću dobiti priliku voditi jedan ovako veliki i ozbiljan projekt.
Maja Šuput se veseli voditeljskoj ulozi te dodaje:
– Ono što je ovdje fenomenalno je da ću u svom voditeljskom debiju debitirati s fenomenalnim Franom Ridjanom koji će me sigurno izvući iz svake nepredviđene situacije. Veselim se novim ulogama u životu, ispitivanju vlastitih granica, ali i novom životnom poglavlju. U svakom slučaju živi sam primjer da morate paziti što želite – možda vam se i ostvari.
Majin suvoditelj je Frano Ridjan iza kojeg je također uspješna sezona ‘Supertalenta’, a o novom izazovu kaže:
– Jako sam sretan što sam dobio priliku raditi najveseliji show na ovim prostorima! Natjecatelji su sjajni, atmosfera je odlična i jedva čekam da u domove gledatelja počnemo donositi zabavu koja će im uljepšati ne samo jednu večer nego i cijeli tjedan koji ih očekuje nakon sjajnih transformacija. Nova sezona donosi puno noviteta i sve pozivam da uživaju uskoro s nama kao što i mi uživamo u pripremi svake emisije.
Transformacije i zamjene uloga su osnovna postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se naći ovaj put u novoj ulozi, te kako kaže, iznimno ga veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije. U ocjenjivanju i komentiranju osmero kandidata popularnog showa će mu se pridružiti i kolega glumac Goran Navojec te pjevačice Indira Levak i Nives Celzijus.

Foto: Press