fbpx

FOTO: Zdravko Mamić došao na monodramu o Ćiri

Kerempuh…

TARIK FILIPOVIĆ U ULOZI LEGENDARNOG TRENERA: Jako sam sretan. Tarik to tako vjerodostojno čini da sam ja oduševljen. I čast mi je, rekao je Blažević nedavno za portal Scena.hr

Zdravko Mamić, Marina Mamić

Miroslav Ćiro Blažević, Blaško PapićMiroslav Ćiro Blažević jučer je s obitelji došao na predstavu o sebi u zagrebačko kazalište Kerempuh. Ćiro je kazao da ga Tarik igra odlično i vjerodostojno. Tarik Filipović napravio je monodramu o legendarnom treneru svih trenera, a s Tarikom monodramu potpisuje Antonio Gabelić. Tarik je na pozornici Kerempuha u ulozi Ćire proslavio svoj 45. rođendan. Na praizvedbu monodrame došli su brojni prijatelji Tarika i Ćire. Tako je predstavu Lejla Filipovicdošao pogledati i Zdravko Mamić u pratnji lijepe supruge. Osim Mamića, monodramu su pogledali Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Milanka Opačić, Vinko Brešan, Blaško Papić, Ana Maras Harmander, ministar Slaven Dobrović sa suprugom te brojni drugi. Tarika u ulozi Ćire gledali su i supruga Lejla s djecom te njegovi roditelji, majka Seka i otac Omer. Scenograf je Ivica Mamić, kostimografkinja Vedrana Rapić, a oblikovatelj svjetla je Igor Petrovski.
Tarik i Blažević su dugogodišnji prijatelji. A glumac je ovom monodramom želio otkriti javnosti svoj doživljaj nogometnog trenera i sjajne osobe kakav je Ćiro. Glumac u monodrami otkriva što je Ćiro predstavljao za njega kroz odrastanje.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=723]