fbpx

Pisao je poeziju: Zdravko Mamić se prisjetio pjesme o neuzvraćenoj ljubavi

Otkrio nježnu stranu…

“…Da, volim te, ako ti ne znaš voljeti, onda ne možeš shvatiti ni moju ljubav prema tebi, i što ljubav znači u životu, ali ja volim te…”

Savjetnik u zagrebačkom GNK Dinamu jučer je uživao na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u zagrebačkoj Ciboni u društvu supruge Marine. Zdravko Mamić ističe da posjećuje sve zagrebačke koncerte klape Intrade.

Zdravko Mamić

– Ja ih jako volim. Oni su fantastična klapa. Uz njih sam zavolio tu vrstu glazbe i redovito ih posjećujem. Zavolio sam tu glazbu prije desetak godina. ‘Croatio, iz duše te ljubim’ mi je sigurno jedna od najljepših njihovih pjesama – rekao je dobro raspoloženi Mamić za portal Scena.hr. Kaže da je u mladosti imao želju da bude pjevač i da se bavi glazbom.

Zdravko Mamić, Marina Mamić

– Idol mi je bio Mišo Kovač. Nisam specijalno talentiran, ali volim pjevati – otkrio je Mamić. Dodaje da mu je žao što ne svira neki instrument.
Osim glazbe, Mamić je i veliki ljubitelj poezije. Uz široki osmijeh, Mamić se prisjetio mladosti i vremena kad je pisao pjesme. U Modroj lasti objavljena mu je pjesma ‘Volim te‘, a za portal Scena.hr recitirao je stihove svoje najdraže pjesme koju je napisao o neuzvraćenoj ljubavi:

Volim te
Galeb se topi u vodama,
život u ljubavi ,
ljubav u suzama.
Volim te,
nećeš mi vjerovati jer riječi su lažne ,
a djela istinita.
Da, volim te,
ako ti ne znaš voljeti,
onda ne možeš shvatiti ni moju ljubav prema tebi,
i što ljubav znači u životu ,
ali ja volim te…

Foto: Scena.hr