fbpx

Ivan Pervan Hair predstavlja prvu samostalnu kampanju

Ova kampanja je po mom guštu, Ivan Pervan Hair

– Ovom kampanjom htio sam prikazati stvarne frizure kroz tri modela, koje nemaju vijek trajanja, a uvijek su prisutne i tražene od strane klijentica – rekao je Ivan Pervan iz studija za njegu kose Pervan Hair.
Iz studija za njegu kose, Pervan Hair, stiže nam prva samostalna kampanja u kojoj je naglasak na prirodnu zdravu kosu u pokretu, na frizure koje su izvedive i dostižne baš svakoj dobi žene.

Pervan Hair

– Trend sezone je zdrava kosa prirodnog volumena blagih tekstura, kosa koja je u pokretu s koloracijom prirodnih tonova s mekim šiškama i slojevitost u šišanju. Tim koji je zaslužan za ovu kampanju je genijalan Nikola Zelmanović koji je zaslužan za fotografiju, kosu potpisuje Ivan Pervan za Pervan Hair Salon, odličan Marko Tolić makeup, a inspiracija je model Elena Dizdar. Ovo je Pervan Hair prva samostalna kampanja, nakon više kampanja za razne domaće i strane brendove – modna i komercijalna snimanja, a ova kampanja po mom je guštu – poručuju Ivan Pervan.
Prvi model: ravna kosa koja je u pokretu prirodnog volumena zdrava i njegovana

Drugi model: inspiracija na bezvremenski stil frizure Brigite Bardot u nešto izražajnijoj teksturi u valovima sa šiškama

Pervan Hair

Treći model: uvijek prisutni ponytail rep koji je profinjen s bogatim valovima

Pervan Hair

Make-up: Marko Tolić
Model: Elena Dizdar

Foto: Press – Nikola Zelmanović