fbpx

Raspjevana Danijela Martinović najavila Božić

Blagdansko raspoloženje!

Danijela MartinovićDanijela Martinović na najljepši je mogući način najavila Božićne blagdane. Ispred više od pet tisuća raspjevanih Slovenaca, upalila je Božićnu bajku u gradu Velenju. Iako su zimski uvjeti jedva dopuštali tehničke mogućnosti za koncert, Danijela nije htjela odustati, te je dobro zagrijala atmosferu pa je predbožićna glazbena bajka potrajala do dugo u hladnu zimsku noć, na radost mnogobrojnih posjetitelja.
– Vrijeme Božićnih blagdana koje je pred nama u meni uvijek budi najljepše osjećaje. Osjeti se pozitivna energija među ljudima, barem u ovo doba godine nekako svi postajemo bliži jedni drugima, osjećaniji i puni dobrih emocija. Čast mi je da sam imala priliku označiti početak slavljeničkog mjeseca u Velenju. Moram priznati da se u životu nikad nisam smrzla kao tu večer, no Danijela Martinovickad sam čula kako više od pet tisuća ljudi u glas sa mnom pjeva sve pjesme zaboravila sam na hladnoću te smo zajedno imali nezaboravno druženje – rekla je oduševljena Danijela.
Najnoviji hitovi Cappuccino, Raspašoj i Brodolom odlično su bili prihvaćeni, a Danijela posljednjih dana u studiju priprema novi singl koji bi trebao biti objavljen u idućim tjednima.
– Posljednjih smo dana u studiju gdje snimamo novu pjesmu koja bi uskoro trebala biti objavljena. Brzog je, zaraznog ritma i nadam se da će vam se svidjeti – poručuje Danijela.

Foto: Press Scena.hr