CineStar dan za 10: Sve projekcije za samo 10 kuna!
Piše: redakcija On 1 kol., 2015 At 07:32 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Cool dan…

Sve projekcije u CineStar kinima samo 10 kuna

CineStar dan za 10Prošle godine, ‘CineStar dan za 10‘ oborio je sve rekorde posjećenosti kinoprojekcija u jednome danu. Bio je to dan za potpuno uživanje jer su svi filmovi, uključujući i one u formatima najnovijih tehnologija te omiljene grickalice i osvježavajuća pića, bili dostupni po cijeni od samo 10 kuna. Ove godine, CineStar je odlučio ponovno oduševiti sve ljubitelje filmske umjetnosti i ponoviti taj događaj.
Najbolji filmski dan u godini opet će se spominjati uz CineStar, jer samo u utorak 11. kolovoza, u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH, cijena kinoulaznice za sve filmove na programu je nevjerojatnih 10 kuna! U akciju su uključeni i premium formati IMAX, 4DX i 3D što  znači da će svi posjetitelji, po cijeni od samo 10 kuna, doživjeti najbolje kinoiskustvo u vrhunskom kinu s pet zvjezdica.
Legendarni Arnold Schwarzenegger u novom nastavku Terminator: Genisys, Marvelov najneobičniji superjunak Ant-Man te Tom Cruise u me­gahitu Nemoguća misija: Odmetnuti čekat će vas u prestižnim 4DX i IMAX formatima, a ne propustite pogledati i preslatke žute Malce koji će se u 4DX dvorani činiti stvarniji nego ikad.
Osim filmova, za samo 10 kuna posjetiteljima će na ponuditi biti dostupne i neke od najpopularnijih CineStarovih grickalica, kao i izbor osvježavajućih pića.

Foto: Press

comment closed