fbpx

Cinestar: Filmovi za nevjerojatnih 11 kuna!

U utorak…

Proslavi sa Cinestarom 11. rođendan!

CinestarSamo u utorak 4. studenog od 11,00 do 23,59 sati pogledajte filmove za nevjerojatnih 11 kuna u svim Cinestar kinima u Hrvatskoj. Ne propustite najluđu proslavu rođendana u CineStaru i pogledajte film za samo 11 kuna, a svoje ulaznice možete kupiti već danas u pretprodaji na blagajnama CineStar kina, online, putem mobilne aplikacije te cinemata. Rezervacije kinoulaznica nisu moguće.
U cijenu ulaznice od 11 kuna uključene su 2D i 3D projekcije, projekcije s AURO 3D zvukom, VIP sjedala, eXtreme dodatak te dodatak za filmove dulje od 120 min.
A kako bi slavlje bilo potpuno CineStar je pripremio i ‘Rođendanski meni’ za dvoje po super cijeni od 35 kuna uz kojeg na poklon dobivate i DVD. Rođendanski meni sadrži velike slane kokice i dva bezalkoholna pića od 0,5l (Coca-Cola, Fanta, Sprite ili Jana), a dostupan je samo 4. studenog 2014. godine do isteka zaliha.
Akcijska cijena od 11 kuna ne vrijedi za IMAX, 4DX, Gold Class, pretpremijerna prikazivanja, rođendane, školske i organizirane projekcije niti uz ostale grupne popuste.
Rođendanske ulaznice po cijeni od 11 kuna moguće je platiti svim vrstama plaćanja.

Foto: Press