fbpx

Održana svečana premijera filma ‘Otok ljubavi’!

Zagreb….

Otok ljubaviNakon europske premijere u švicarskom Locarnu, regionalne u sklopu Sarajevo Film Festivala, dugo iščekivani film redateljice Jasmile Žbanić, ‘Otok ljubavi’ jučer je u Blitz Cinestaru imao i svoju Hrvatsku premijeru. I već dugo vremena u Hrvatskoj nije vladao toliki interes za jednu kino projekciju, a ispunjena kino dvorana i velikih broj zaljubljenika u film samo su potvrda velikih mogućnosti filma ‘Otok ljubavi‘, ali i pokazatelj da je Jasmila Žbanić sa svojim Otok ljubavitimom napravila jako dobar filmski uradak.
A uz Jasmilu Žbanić u realizaciji filma ‘Otok ljubavi’ sudjelovali su i scenarist Aleksandar Hemon, popularni i svjetski priznati pisac dok su odličan producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev. Dobar film ne može nastati bez dobre glumačke ekipe, pa su tako u ‘Otoku ljubavi’ glavne uloge pripale renomiranim glumcima Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojana Gregorićmnogim drugima koji su zajednički stvorili odličan film.
Uz veliki broj filmofila i osoba koje su sudjelovale u stvaranju samoga filma, premijeru nisu željele propustiti ni mnoge poznate osobe iz javnog života Hrvatske i Zagreba, pa su tako ‘Otok ljubavi’ između ostalih došli pogledati: Bojana Gregorić Vejzović, Nera Stipičević, Nina Violić, Elizabeta Gojan, Goran Bogdan, Marija Husar, Mirela Holy, Veljko Bulajić i brojni drugi. Veliki pljesak i oduševljenje nakon filma te pozitivni dojmovi mnogih, jamstvo su da će film ‘Otok ljubavi’ privući Hrvatsku publiku i zadovoljiti visoke kriterije svih ljubitelja filma i onih kojima nedostaje filmova u Hrvatskoj produkciji.

O filmu OTOK LJUBAVI

Grebo i njegova supruga Liliane u poodmakloj trudnoći provode svoj pošteno zasluženi odmor u popularnom jadranskom odmaralištu. Sve je uključeno u cijenu! Sunca, plivanja i zabave koliko im je volje. Nemoguće je zamisliti da bi na tako idiličnom odmoru išta moglo krenuti po zlu! Uz večer karaoka, Grebo, sarajevski roker, u kojeg se Liliane svojevremeno zaljubila, očarava sve goste u odmaralištu. Ipak najveće iznenađenje večeri je njihov susret s misterioznom Florom. Ova karizmatična mlada žena ubrzo će njihov mladi brak staviti na kušnju. Tajne iz prošlosti ne mogu dugu ostati skrivene na Otoku ljubavi.

IME FILMA: OTOK LJUBAVI
REDATELJICA: JASMILA ŽBANIĆ
PRODUCENTI: DAMIR IBRAHIMOVIĆ I LEON LUČEV
SCENARIST: ALEKSANDAR HEMON
GLAVNI GLUMCI: ERMIN BRAVO, ARIANE LABED, ADA CONDEESCU, LEON LUČEV, BRANKA PETRIĆ FEHMIU I FRANCO NERO, BOJANA GREGORIĆ…
LOKACIJA: OTOK SVETI NIKOLA, POREČ, MOTOVUN

Foto: Press