fbpx

Bojana Gregorić: Puno se kupamo i ronimo s djecom!

Odmor…

Glumica je opisala odmor s obitelji te je najavila premijeru predstave ‘Hrvatski bog Mars’

Bojana Gregorić– Odmaramo u našoj obiteljskoj kući na Pelješcu, gdje nam je predivno. Niti ružno vrijeme nam ne uspijeva pokvariti odmor u kojem uživamo u punom smislu te riječi – priča jedna od najljepših hrvatskih glumica koja provodi aktivan godišnji odmor s obzirom da su joj djeca još mala. Bojana Gregorić Vejzović za portal Scena.hr je opisala odmor sa svojom obitelji te najavila premijeru predstave ‘Hrvatski bog Mars’. Glumica se pohvalila i suprugovom premijerom ‘Amadeus’ u režiji Dore Ruždjak Podolski.

– Kako imamo malenu djecu, naravno da je odmor aktivan. Puno se kupamo, ronimo i uživamo u morskim radostima. Imamo sreću da nam je plaža tik uz kuću, pa možemo na nju u kupaćim kostimima – kaže majka sina Raula i kćeri Zoe. Osim što se odmara Bojana, članica dramskog kazališta Gavella, kao i njezin suprug Enes VejzovićEnes Vejzović pune baterije za nadolazeće premijere.
– Već od svibnja traju pripreme za premijeru predstave ‘Hrvatski bog Mars’ u režiji Sebastijana Horvata koja će se održati oko 15. rujna. Moj suprug Enes sredinom srpnja u sklopu festivala ‘Grad teatar’ u Budvi imao je premijeru ‘Amadeus’ Petera Shaffera, u režiji Dore Ruždjak Podolski, koja će se u Gavelli početi prikazivati u listopadu -otkrila je glumica.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Gavella