fbpx

Sandi Cenov: Dan zaljubljenih proslavit ćemo zajedno

Za Valentinovo…

Nadam se kako će se ponovno dogoditi ta kemija, koja moju publiku i mene spaja svih ovih godina – poručuje Sandi Cenov

Sandi Cenov– Baš na današnji dan navršava se točno godinu dana od mog obljetničkog koncerta u Gavelli. To je bio koncert pun emocija i zauvijek ću pamtiti tu neobjašnjivu kemiju, koja se dogodila između moje publike i mene. Mnogi nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za taj koncert, pa sam obećao kako ću svake godine u ovo vrijeme napraviti koncert u Zagrebu. Ove godine Dan zaljubljenih proslavit ćemo zajedno 14. veljače u clubu Opera. A odmah dva dana nakon toga, (16. veljače ), vidimo se malo južnije, u Makarskoj, u clubu Marineta. Nadam se kako će se ponovno dogoditi ta kemija, koja moju publiku i mene spaja svih ovih godina – poručio je ovom prigodom Sandi Cenov.
Sandi Cenov koji u svojim pjesmama slavi ljubav, a ujedno je i sam veliki romantičar priprema vam posebnu glazbenu poslasticu. Ne propustite noć ljubavi i romantike iz glazbenog pera jedinstvenog Sandija Cenova, na samo Valentinovo, srijeda 14. veljače u zagrebačkom klubu Opera.
Poznato je kako miljenik ženske publike i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu, koja vas jednostavno poziva na pjesmu i ples. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi četvrt stoljeća karijere odlično pretvara u vrhunski koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore. Sve ovo, očekuje vas u klubu Opera, a dva dana kasnije 16.02. u Makarskoj u klubu Marineta.
Ovaj zagrebački nastup, poklapa se s godišnjicom prošlogodišnje Sandijeve iznimne glazbene večeri, emotivnim koncertom u rasprodanoj Gavelli, kojim je Sandi proslavio 25 godina uspješne glazbene karijere.
Dok čekamo Sandijeve koncerte u Zagrebu i Makarskoj, uživajte u njegovoj aktualnoj pjesmi, predivnoj izvedbi evergreena ‘Ljubi san vašu kćer’.

14.02. Zagreb, Opera Club
16.02. Makarska, Club Marineta

Foto: Press – Hrvoje Serdar