fbpx

Detektiv Murdoch – 11. sezona serije na malim ekranima

HRT…

18 epizoda novih epizoda serije Detektiv Murdoch

Detektiv MurdochHrvatska radiotelevizija od četvrtka, 17. siječnja 2019. godine na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem nove, 11. sezone izvrsne kriminalističke serije Detektiv Murdoch u trajanju od 18 epizoda.
Serija Detektiv Murdoch smještena je u Toronto na sam početak 20. stoljeća i istražuje intrigantan svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson), metodičnog i naočitog detektiva koji uvodi inovativne forenzične tehnike kako bi riješio neka od najkrvavijih ubojstava u gradu.
Jedanaesta sezona ove vrhunske međunarodno hvaljene serije počinje s Murdochom u pritvoru pod lažnom optužbom za ubojstvo burleskne plesačice. Njegovi su pozornici pokošeni iz zasjede, Brackenreid je posljednji put viđen s pištoljem uperenim u glavu, a potkupljeni političari i njegovi prijatelji oteli su dr. Ogden.
Detektiv MurdochMurdoch iz pritvora mora dokazati svoju nevinost u suradnji s detektivom Llewellynom Wattsom koji mu potajno pomaže da riješi slučaj. Murdoch iz pritvora mora dokazati svoju nevinost okružen korupcijom u policiji i gradskoj upravi nakon što su pozornici napadnuti iz zasjede, Julia oteta, a Brackenreid nestao.
Detektiv Murdoch – uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Thomas Craig (inspektor Thomas Brackenreid), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins).
Urednica serije Detektiv Murdoch je Ranka Horvat.

Foto: Press