Željko Krušlin: U spotu nove pjesme glavnu ulogu će imati moja kći
By redakcija On 6 tra., 2017 At 01:22 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Čuvaj me…

Glazbenik Željko Krušlin snimio novu pjesmu, a u pripremi je i spot

Željko KrušlinŽeljko Krušlin kaže kako je uzbuđen zbog izlaska nove pjesme.
– Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, nova pjesma ‘Čuvaj me’ u rangu je skladbe ‘Divno je biti nekome nešto’, za neke čak i bolja. Osobno jedva čekam, povratnu reakciju publike, to mi je najvažnije – rekao je glazbenik. Krušlin i Latino predstavljaju novu pjesmu ‘Čuvaj me’. Pjesma nosi autorski pečat Željka, koji potpisuje glazbu i tekst.
– Ovu pjesmu jako volim te sam je s velikim Željko Krušlinguštom i napisao. Ista je nastala prije godinu dana na Baćinskim jezerima, kod Ploča, u rodnom kraju moje supruge. Zanimljivo je kako ovo nije prva pjesma koja je nastala tamo, pa mogu zaključiti kako taj kraj vrlo inspirativno djeluje na mene – otkrio je Krušlin. Za novu pjesmu snima i spot u kojem će se pojaviti i Željkova kći.
– S posebnim zadovoljstvom iščekujem snimanje video spota, u kojem će upravo moja kći Edita imati glavnu ulogu kao glumica, ali će biti zadužena i za koreografiju, a inače se bavi plesom. Spot će se snimati u režiji Tonija Renoa – naglasio je ponosni tata i glazbenik.

Foto: Press – Edita Krušlin
Video:

comment closed