fbpx

Psihomodo Pop protresli snježne padine u Švicarskoj!

Švicarska…

Psihomodo Pop u Švicarskoj napravio tulum za pamćenje

Psihomodo PopKultni hrvatski rock bend Psihomodo Pop proteklog su tjedna u Švicarskoj protresli snježne padine vrućim ritmovima i za više od 2.000 mladih Hrvata održali koncert za pamćenje na jednom od najboljih svjetskih skijališta – 4 Doline. Uvijek odlično raspoloženi, više nego zabavni i spremni publici dati ono najbolje od sebe, dečki iz grupe Psihomodo Pop još su jednom dokazali da s pravom uživaju status jednog od najboljih bendova, ne samo na hrvatskoj glazbenoj sceni već i znatno šire.
Psihomodo PopZa bendom je teško razdoblje nakon iznenadnog gubitka voljenog bubnjara Tigrana Kalebote, no kako su nedavno na svom službenom Facebook profilu napisali:
– Svjesni smo da ništa više neće biti kao prije. No svjesni smo i da moramo dalje. Jer bi tako i Tigran htio. Svi naši budući koncerti, sve što ćemo stvarati, bit će posvećeni njemu, našem Tigiju, našem prijatelju, prvom i “jedinom” bubnjaru Psihomodo Popa. Zauvijek.“
Hrvatska je publika u festivalskom dijelu imala prilike uživati i u koncertu TBF-a te Nene Belana i Fiumensa, a za dobru zabavu brinuli su se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

Foto: Press – Luka Bešlić