fbpx

Jelena Rozga i tulum do zore!

Ugljan…

Fotogalerija

Lijepa Jelena Rozga sinoć je nastupala na otoku Ugljanu, gdje je dala svoj maksimum publici i još jednom potvrdila zašto je jedna od najboljih pjevačica u regiji. Da je tako potvrđuje i njezina publika koja je bila u ‘deliriju’ kad je ugledala svoju omiljenu zvijezdu na pozornici,  a da je ljubav uistinu obostrana potvrđuje i sama Jelena. Jedna od najtraženijih pjevačica na domaćoj estradi Jelena Rozga odlučila je s čitateljima portala Scena.hr podijeliti kako provodi ljeto.

Jelena RozgaScena.hr: Kako provodite godišnji odmor?
I ovo ljeto mi je radno, evo dok radimo ovaj intervju spremam se krenuti na gažu u Preko na otoku Ugljanu, zatim slijede Hacienda u Vodicama, Petar Pan u Makarskoj … Malo je gust program i priznajem ne stignem se naspavati, ali radim posao koji obožavam, pjevanje je moja najveća ljubav i ništa mi nije teško. Odmarat ću se u prvom mjesecu.

Scena.hr: Koje su vam destinacije najdraže?
Kad bih imala par slobodnih dana onda bih svakako otišla do Atene, a nakon toga na svoj omiljeni otok Myconos. Nisam bila tamo već nekoliko godina i mislim da ću sljedeće ljeto ipak ostaviti nekoliko dana i otići u Grčku.

Scena.hr: Kako izgledaju koncerti Jelene Rozge, je li pjesma ‘Bižuterija’ još uvijek neizostavni hit na svim ‘slavljima’?
Najbolje je pitati one koji dođu na koncert, a to kažem u nadi da će komentari biti pozitivni! Ja dajem sve od sebe, na pozornici se osjećam svoja i uživam u svakoj sekundi koncerta. Svaki koncert počinjem s ‘Bižuterijom’ i ako niste nadam se da ćete uskoro imati priliku prisustvovati nekom mom koncertu i vidjeti reakciju publike na prve taktove te pjesme. (Bižuterija for ever)

Scena: Kakvi su vaši obožavatelji?
Ponosna sam na svoje obožavatelje. Ljubav i pažnja koju mi pružaju mi jako puno znače, daju mi krila i ogromnu podršku. Imam predivnu publiku i naša međusobna razmjena energije je nešto predivno.

Scena: Poruka za čitatelje Scene.hr!
Uživajte u svakom trenutku svog života i borite se za svoje snove jer život je čudo!

Piše: Maja Brkljač
Foto: Andrea Plemenčić
Fotogalerija: [nggallery id=446]