fbpx

Anamarija Asanović ima novu tetovažu – smjer sjever!

Anamarija Asanovic_1

– Tetovaže su moja velika ljubav. Novu tetovažu napravila sam prošli tjedan i još jednom potvrdila svoju tezu – da na jednoj tetovaži nikada ne možete stati – rekla je za Scenu lijepa dizajnerica. Anamarija Asanović iznad lakta stavila je  tetovažu – smjer sjever.

– Svaka moja tetovaža ima osobno značenje i za mene predstavlja jedan dio mog života, dio sjećanja ili uspomena koji želim zauvijek zapamtiti. Nekad pogledam u neku od svojih tetovaža i one me odvedu na neko za mene posebno mjesto – objasnila je Anamarija. No nije željela otkriti detaljnije značenje tetovaže.

Anamarija Asanovic_3– Njeno značenje ipak će ostati poznato samo meni. Upravo ova tetovaža obilježila je svojevrsnu prekretnicu u mom životu – istaknula je mlada  dizajnerica. Kaže da ima osam tetovaža jer voli takav način uljepšavanja tijela. Anamarija već neko vrijeme živi i radi Istanbulu.

– Sretna sam jer je moda i dalje dio mog života i  poziv koji jako volim. Zadovoljna sam načinom na koji se moj modni put u Istanbulu odvija i spremna sam na sve izazove koje budućnost donosi. Nikada ne pravim dugoročne planove jer da mi je netko prije godinu dana rekao da ću živjeti u Istanbulu i baviti se modom samo bih se nasmijala. Život je nepredvidljiv i treba iskoristiti baš svaki trenutak – zaključila je Anamarija.