fbpx

Lorenzo Zago predstavio ekskluzivni brend Silky!

Za portal Scena.hr…

Fotogalerija

Preparate za njegu kose ‘Silky’ u svijetu koriste vrhunski frizerski saloni. Sad su dostupni u Hrvatskoj

Silky

Lorenzo Zago, Jadranka PezoU ponedjeljak je u Zagrebu bila promocija ekskluzivnih ‘Silky‘ preparata za njegu kosu. Preparate za njegu kose ‘Silky’ u svijetu koriste vrhunski frizerski saloni, a sad su dostupni u Hrvatskoj. Na svečanoj promociji bio je Lorenzo Zago, direktor prodaje i izvoza ‘Silky’ preparata. Lorenzo je za distribuciju u Hrvatskoj dogovorio suradnju s Jadrankom Pezo, vlasnicom nekoliko luksuznih frizerskih salona ‘Marcela‘ u Zagrebu. Lorenzo je u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr otkrio kako je došlo do suradnje.
– Tražio sam distributera za ‘Silky’ u Hrvatskoj te sam preko interneta pročitao novosti i pregledao fotografije koje je Studio Marcela napravio. Odmah sam znao da je to pravi odabir za mene – kazao je Lorenzo. Dodaje kako je ‘Silky’ izuzetno kvalitetan proizvod.
– Svaki put kažem što ‘Silky’ čini jedinstvenim, a to je 95 Silkynijansi, optimalna pokrivenost boja, ujednačenost boje, postojanost boje tijekom vremena, hranjiv te ima antioksidativni učinak – naglasio je Lorenzo. Direktor prodaje i izvoza ‘Silky’ preparata kaže kako je ovo njegov drugi posjet Zagrebu.
– Zagreb je vrlo lijepi grad. Sličan je mom gradu iz kojeg dolazim, Varese iz talijanske pokrajine Lombardija – istaknuo je Lorenzo. Program promocije je vodila lijepa glumica Ana Vilenica, a jedna od gošća bila je i glumica Ana Begić-Tahiri. U kampanji za brend ‘Silky’ – ‘4 Miss 4 Silky‘ sudjeluju četiri misice – Miss Universe Ivana Mišura i Miss Hrvatske Antonija Gogić te bivše misice Ivana Delač Đolo i Ivana Ergić.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=531]