fbpx

Miss Universe: Je li Ivana Mišura ušla u Top 15?

Svjetski izbor…

Ivana Mišura sinoć se u Miamiju natjecala u konkurenciji 88 djevojaka iz cijelog svijeta u kupaćim kostimima i večernjim haljinama kako bi pokušala izboriti svoje mjesto u Top 15 velikog finala koje će se održati u nedjelju. Je li naša Miss Universe ušla u finale saznat ćemo 25. siječnja kad će najbolje iz preliminarnog natjecanja biti prozivane u polufinalnih Top 15.

Ivana Mišura

A evo i zašto…

Miss Universe kao i Miss Universe Hrvatske ulaze u preliminarno natjecanje kao prednatjecanje na kojem sve misice pokušavaju svojim nastupom izboriti mjesto u Top 15 u finalu.
To preliminarno natjecanje uključuje razgovor s članovima žirija kao i natjecanje u kupaćim kostimima te večernjim haljinama, a što se održalo jučer na pozornici.
Razgovori sa žirijem se rade dan /dva ranije jer je misica puno te tad svaka od djevojaka ima po 10 minuta za odgovore na postavljena pitanja.
One koje su ušle u Top 15 u finalu se prvo natječu u kupaćim kostimima pa prema bodovima novog žirija ulaze u finalnih Top 10. Top deset finalistica natječu se u večernjim haljinama za Top 5. Pet najboljih i najljepših odgovaraju na pitanja na pozornici koja se boduju i nakon toga se proglašava Miss Universe 2014 te njezine četiri pratilje. Između ostalog, na izboru ljepote Miss Universe je značajna kategorija predstavljanje u nacionalnim kostimima, a Ivana je dobila čast da među 22 djevojke snimi video prilog za finale Miss Univrse.

Ivana Mišura

Foto: Darren Decker, Richard D. Salyer