fbpx

Lana Jurčević otkrila muškarca kojim je bila inspirirana!

Majica…

Pjesma je izazvala veliku pažnju, a Lana Jurčević u spotu izgleda fantastično i jako seksi. Za portal Scena.hr je ekskluzivno progovorila o spotu i pjesmi

Lana Jurčević– Očarao me jedan koji je ‘kriv’ za tu ideju. Jednu noć nisam mogla spavati i gledala sam fotografije na Instagramu i došla do ‘fotke’ jednog svjetskog pjevača, koji je na sebi imao bijelu, pamučnu, običnu majicu, u kojoj je tako dobro izgledao. Pa sam pomislila: “Ja bi htjela biti ta, majica na tebi…”,  baš dobra metafora za sve one kojima je on privlačan i koje ga vole jer je to možda jedini način da mu budu blizu – uz osmijeh je ispričala lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Lana Jurčević objavila je spot za pjesmu ‘Majica’. Lana je napisala glazbu, tekst Fayo, dok aranžman potpisuje Natko Smoljan. Pjesma je odmah izazvala veliku pozornost zbog odličnog zvuka, ali i zbog fantastičnog tijela pjevačice. Reakcije publike na ‘prvo slušanje’ su odlične. Spot je u samo 24 sata imao 200 tisuća pregleda.

Lana Jurčević– Iskreno, nismo uopće razmišljali o očekivanjima jer smo se u procesu stvaranja pjesme, spota i sada puštanja pjesme, toliko zabavljali da nam je valjda bilo prirodno da će i drugi to tako doživjeti. I čini se da je tako i ispalo – zadovoljno je rekla Lana. Pjevačica je uživala na snimanju spota jer radi s ljudima kojima jako vjeruje.
– To su moji dugogodišnji suradnici. Snimanje uvijek traje po 16 sati i koliko god bio umoran, što god trebao raditi, makar biti i sedam sati u hladnoj vodi da doslovno ne osjećaš više svoje tijelo, sve se na kraju isplati. Jer znaš da ćeš biti zadovoljan i da ćeš ljudima ponuditi nešto takvo – naglasila je pjevačica. Za kraj, Lana je pohvalila ekipu koja je na pjesmi radila mjesecima.

lana jurčević– Baš smo se svi dali u to do maksimuma. Od producenata do mojih najbližih suradnika. Ja sam vrlo rijetko zadovoljna jer sam uvijek jako kritična prema sebi, ali ovaj put nije tako. Baš osjećam neki mir i zadovoljstvo – istaknula je zgodna pjevačica.

Foto: Screenshot YouTube
Video: [vsw id=”sojUCKYHoHc” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]