Premijerno: Treća sezona dramske serije Poldark
By redakcija On 27 velj., 2019 At 03:44 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na malim ekranima…

Na Hrvatskoj radioteleviziji premijerno treća sezona dramske serije Poldark

PoldarkNa Drugom programu (HRT – HTV2), u nedjelju 3. ožujka 2019. godine u 21.55 sati, kreće nova treća sezona izvrsne dramske serije Poldark. Kada se početkom 2015. godine Aidan Turner pojavio na malim ekranima u ulozi naočitog Rossa Poldarka, osvojio je brojna srca i srušio rekorde gledanosti diljem svijeta. Kao najgledanija nova dramska serija na britanskom BBC-ju od ožujka 2015. i najgledanija dramska serija na kanalu PBS nakon serija Downton Abbey i Masterpiece, Poldark je postao glavna tema društvenih mreža u cijelom svijetu.
PoldarkNova treća sezona serije Poldark tijekom devet epizoda vratit će vas u 1794. godinu kada su se rat i revolucija u Francuskoj kao taman oblak nadvili nad Britanijom. U Cornwallu George Warleggan gradi carstvo s namjerom da uništi Poldarke dok Ross i Demelza u Nampari pokušavaju održati mir i popraviti međusobni odnos. No dolazak Demelzine braće poremeti krhko primirje, a Ross se mora zapitati dokle će dopuštati Georgev nesmetan uspon. Suočen s bitkama kod kuće i izvan nje, hoće li Ross odgovoriti na poziv i staviti na kocku sve što mu je sveto?
Serija Poldark snimljena je prema istoimenom romanu Winstona Grahama, a autorica scenarija i adaptacije je Debbie Horsfield.
U glavnim su ulogama Aidan Turner (Ross Poldark), Eleanor Tomlinson (Demelza Poldark), Heida Reed (Elizabeth Warleggan), Ruby Bentall (Verity Blamey), Jack Farthing (George Warleggan), Luke Norris (Dwight Enys) i John Nettles (Ray Penvenen).
Prvu epizodu nove treće sezone serije Poldark gledajte u nedjelju 3. ožujka na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije u 21 sat i 55 minuta.

Foto: Press

comment closed