fbpx

Maja Cvjetković tetovažu posvetila dečku Andriji Keviću

Zaljubljena i sretna…

U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr manekenka prvi put za javnost govori o ljubavi i životu u Americi

Maja CvjetkovićMaja Cvjetković– Rođendanski dar dečku bila je nova tetovaža. Na nozi sam tetovirala slovo A, početno slovo njegovog imena i srce. A kad jednog dana budem imala djecu, tetovirat ću njihova imena – otkrila je Maja Cvjetković ekskluzivno za portal Scena.hr. Maji je ovo druga tetovaža. Ranije je tetovirala inicijale svojih roditelja. Tetovaže za nju imaju posebno značenje. Manekenka je godinu i pol dana u vezi s vlasnikom hotela Punta Andrijom Kevićem. Kaže da uživa u ljubavi. Zanimalo nas je razmišlja li o majčinstvu.

Maja CvjetkovićMajčinstvo
– Za majčinstvo sam spremna, ali još moram posložiti neke stvari u životu. No voljela bih biti majka. Uzor u roditeljstvu su mi moji roditelji – naglasila je lijepa manekenka. Posljednjih nekoliko godina u životu manekenke dogodilo se dosta promjena. Godinu dana je živjela i radila u Americi.

Život u Americi
– Amerika je odlična zemlja jer nudi puno mogućnosti. Mislim da je puno lakši život u inozemstvu nego ovdje. No ja volim Hrvatsku i tu je moja obitelj, tako da ipak planiram budućnost ovdje. Osim toga, Hrvatska je bolja zemlja, sigurnija za odgoj djece – kazala je manekenka. Nakon povratka iz Amerike, Maja se zaljubila i sad je u ozbiljnoj vezi. U budućnosti bi željela otvoriti i svoju modnu agenciju.

Foto: Prisk