fbpx

Treća sezona serije Nezaboravljeni od petka na TV

BAFTA-om nagrađena serija Nezaboravljeni

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 23. listopada 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 22.35 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije Nezaboravljeni.
U novoj sezoni BAFTA-om nagrađene serije Nezaboravljeni, Cassie i Sunny istražuju još jedan stari slučaj nabijen emocijama. Kad na središnjem zelenom pojasu autoceste blizu Londona radnici pronađu ljudske ostatke, Cassie i Sunny preuzimaju slučaj. Napornim radom tim dolazi do Hayley Reid, 16-godišnjakinje koja je nestala na Staru godinu 1999. Policijska nesposobnost da otkrije što se dogodilo Hayley razorila je njezinu obitelj. Sućutna Cassie odluči pod svaku cijenu ispraviti pogreške iz prijašnje istrage.
Nezaboravljeni

Ključ tajne ima skupina starih školskih prijatelja: dr. Tim Finch, televizijski voditelj James Hollis, propali trgovački putnik Pete Carr i umjetnik Chris Lowe. Kad se četvorica sumnjivaca nađu pod povećalom, njihovi odnosi dođu na kušnju. Svi imaju tajne iz prošlosti, događaje koji su ih međusobno udaljili. Nitko nije onakav kakvim se na prvi pogled čini, ali je li netko od njih sposoban za ubojstvo?

Foto: Press