fbpx

Antonija Stupar Jurkin: Kako zabljesnuti u novogodišnjoj noći

Zagreb…

Odvažna blagdanska beauty priča – Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin– Velika sam obožavateljica wet looka i jako mi je drago da je sad u trendu. Često dođem kod Zvonimira i tražim ga upravo takvu frizuru za događanja na koja idem. Osim što sam veliki pobornik wet looka, volim odvažan make up, često isprobavam različite boje i nijanse i baš sam sretna što sam poslužila kao inspiracija tako mladom i talentiranom vizažistu kao što je Karlo – izjavila je Antonija Stupar Jurkin.
Kako zabljesnuti i istaknuti u novogodišnjoj noći predstavlja nam Antonija Stupar Jurkin u mini blagdanskoj kampanji.
Zlatna i crvena karakteristične su za ovo blagdansko razdoblje pa su te boje okosnica ove beauty priče, ali u dosta drugačijem izdanju, s odmakom od klasičnog beauty-a. Popularne šljokice u ovoj beauty priči nalaze se u prvom planu, a korištene su i na jedan vrlo nekonvencionalan i vrlo efektan način. Tendencije koje talentirani Rusan predstavlja za ovo blagdansko razdoblje donose nam dozu svježeg zraka na domaćoj make-up sceni. Radi se o predivnom make up-u, vrlo odvažnom i s dozom provokativnosti, koji se odmiče od tradicionalnih beauty lookova.
Antonija Stupar JurkinU prvom planu kampanje je prelijepa Antonija Stupar Jurkin, koja s godinama vrlo uspješno i odvažno mijenja boje kose i beauty lookove. Prvi look osmišljen je za ljubitelje tuša, Rusan ne predlaže klasičan cateye već grafičku varijantu – graphic liner, ali od crvenih šljokica kao statement za ove blagdane. U drugom looku Rusan slaže beauty priču inspiriranu mokrom kosom, tzv. wet look koji je sada iznimno u trendu. Shodno tome make up je mokar, u prvom planu je crvena i cijeli look je jako shiny. Ovo je vrlo jaki i odvažan mokri make up idealan za neki ludi blagdanski party.
Blagdani ne mogu proći bez zlatne boje pa su tako čak dva looka ove beauty priče posvećena zlatnoj i zlatnim šljokicama karakterističnim za ovo razdoblje, ali potpuno drugačije prezentirana. Rusan zlatne šljokice ne koristi na tradicionalan način, ne lijepi ih po ustima ili kapcima, već po tijelu – vratu, dekolteu, ramenima. Time se dobiva jedan predivan wow efekt uz koji dolaze dva looka – klasičniji make up tamnijih očiju i crvenog ruža i jedan nude look s jače naglašenim očima i nude ružem.
Kosa je vrlo ležerna i jednostavna, te prati iznimno naglašeni make-up. Polazeći od mišljenja da se Nova godina treba dočekati glamurozno, a opet ležerno, uvijek radije bira kose koje su u pokretu. Wet look frizure ne sputavaju i ne stišću glavu i idealne su za lude blagdanske provode.

Foto: Press – Srećko Rundić