fbpx

Sve je rješivo – svjetski bestseler Marie Forleo

Marie Forleo idejni je vođa nove generacije, Oprah Winfrey

Sve je rješivo nije samo fraza. To je mantra, poslovica i filozofija. To je životni moto koji će vas, proveden u praksi, učiniti nezaustavljivima. Borite se kako biste završili ono što ste započeli?

Marie Forleo

Briljantne ideje svakodnevno se roje u vašoj glavi, ali ne znate kako ih oživjeti i realizirati? Ova knjiga, koja je već promijenila živote tisuća čitatelja, poziva vas da budete proaktivni i kreativni.

Pomoću brojnih vježbi, primjera i priča ljudi koji su se uvjerili da sve uistinu jest rješivo, ovaj će vam inspirativni vodič pokazati kako se suočiti sa strahovima i dvojbama, savladati prepreke i ostvariti ciljeve i snove.

Zahvaljujući njemu, shvatit ćete da je moć promjene u vašim rukama pa ćete se konačno odvažiti promijeniti posao kojim ste već dulje nezadovoljni i koji vas frustrira, pokrenuti vlastiti projekt ili tvrtku i pronaći vrijeme za ljude i stvari koje volite i koji vam donose unutarnje zadovoljstvo i mir.

Marie Forleo poduzetnica je, spisateljica i filantropkinja rođena u New Jerseyju. Autorica je New York Timesovih bestselera Sve je rješivo i Make Every Man Want You, a sa svojim je timom pokrenula nagrađivan i iznimno popularan tjedni show MarieTV.

U njemu ugošćuje stručnjake, ali i brojne poznate osobe koje svojim životnim pričama svjedoče da sve uistinu i jest moguće.

Među ostalima, to su Elizabeth Gilbert, Mel Robbins i Brené Brown, a njihove priče nadahnjuju i ohrabruju gledatelje diljem svijeta da pokrenu vlastiti posao, oslobode svoje kreativne potencijale i ostvare snove.

Također vodi blog i podcast Marie Forleo.

Pametan i duhovit, a istodobno briljantan i jednostavan vodič kroz život.
Brené Brown, autorica bestselera Otkrijte svoju unutarnju snagu.

Foto: Press V.B.Z. – Marie Forleo Sve je rješivo