fbpx

Objavljen službeni videospot pjesme My friend – Jacques Houdek

Eurovizija…

Jacques Houdek– Videospot koji smo danas objavili kruna je dosadašnjega višemjesečnog rada cijeloga tima na projektu My friend. Himna je to koja slavi život kao čudo, nadahnjuje i cilj joj je potaknuti slušatelja da svaki dan živi punim plućima. Pjesmom pozivamo na prijateljstvo, na poštivanje i slavljenje različitosti, što je bila i ideja videospota. Željeli smo oslikati nekoliko usporednih životnih situacija, koje su naša svakodnevica i trebaju nas podsjećati na to kako je život uistinu čudo. Budimo prijatelji neovisno o našim različitostima, one nas trebaju spajati, a ne razdvajati i upravo njih trebamo slaviti kako bi nam svima bilo ljepše i kako bismo uživali u najljepšemu daru koji smo primili, a to je život. To je jasna poruka koju smo željeli prenijeti i mislim da smo u tome uspjeli – izjavio je Jacques Houdek.
Katja Restović, Jacques HoudekKreativni tim HRT-ova eurovozijskog predstavnika Jacquesa Houdeka nakon višemjesečnih temeljitih priprema snimio je službeni videospot pjesme My friend. Videospot je danas u podne prikazan na službenome kanalu Eurovision TV, a može ga se pogledati i na Jacquesovu kanalu na YouTubeu. Tijekom ožujka promidžbeni je videozapis pjesme My friend sa stihovima u režiji Darija Lepoglavca na YouTubeu pregledan više od milijun puta.
I dalje je u tijeku promidžbena kampanja #beMyfriend, kojoj je svrha širiti ljubav i zajedništvo stvarajući pozitivno prijateljsko ozračje. Kampanju su dosad prepoznale i poduprle velike estradne zvijezde i poznate osobe iz javnoga života, pa su tako svoje fotografije i poruke potpore Jacquesu Houdeku, kojega osobito raduje velika podrška kolega, prošlih tjedana objavile dosadašnje hrvatske eurovizijske predstavnice Maja Blagdan i Vanna, predstavnice susjedne Bosne i Hercegovine – Maya Sar i Maja Tatić – te Alka Vuica, Ivana Banfić, E. N. I., Ivana Kindl, Doris Pinčić, Andrea Čubrić, Ante Pecotić, Predrag Martinjak Peggy, Antonija Šola, Aleksandra Milutinović i brojni drugi.

Foto: Press – Ana Sever