fbpx

D. Martinović: Erik Balija je jednostavno živući blagoslov!

Supertalent…

Erik Balija– Nikad nije onako kako se na prvi pogled čini i nemamo širu sliku zašto smo tu i vaša različitost i način na koji nosite je pravi blagoslov. Vi ste jednostavno živući blagoslov. Druga stvar, imate prekrasan vokal s karakterom, a o emociji neću ni govoriti, a ono treće, ova pjesma koju ste otpjevali je zaista dobra pjesma, odlična pjesma i ono što me potpuno izbacilo iz kolosijeka je tekst koji ste donijeli i hvala Vam što ste me sjetili da ja svog oca imam i još mogu pjevati s njim – kroz suze je komentirala Danijela Martinović Erikov nastup.
U sedmoj emisiji showa ‘Supertalent‘ svoju priliku dobio je i Erik Balija koji je pjesmom posvećenoj ocu čiji je tekst napisao njegov prijatelj, a on ju je uglazbio, oduševio sve prisutne snagom svoje emocije i snagom volje, a za vrijeme nastupa Erik je cijeli riječki HNK podignuo na noge.
– Kao što pjesma kaže: Hvala ti na svemu stari moj jer ovaj show traži i počašćen je s ljudima koji ili imaju talent ili su inspirativni kao što ste inspirativni i vi. Vi ste itekako velika inspiracija koja pokazuje da u životu treba rasti kroz prkos i da problemima ne treba dozvoljavati da nas zaustavljaju – rekao je Mislav Čavajda.
SupertalentNakon sedam audicijskih emisija uzbudljive i zabavne četvrte sezone Supertalenta u kojima smo vidjeli neke od najatraktivnijih nastupa s audicija održanih u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, žiri je probrao 60 najboljih čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje.
Bračni par Zoran i Anita Simikić iz K-Teama u posljednjoj audicijskoj emisiji pokazali su kako to izgleda tango koji se pleše na visećem obruču i na šipci za pole dance i apsolutno osvojili žiri. „Ja sam strašna zaljubljenica u tango i da ovu kombinaciju apsolutno nisam vidjela i ne znam da li ću i zato hvala vam na ovom divnom iskustvu, ja bih željela da ste dugo s nama još tu.“ poručila im je Danijela.
Vizualna umjetnica Zorana Unković očarala je žiri svojim vokalnim sposobnostima. „Prepuna si iznenađenja! U svakom slučaju hvala ti na osmijehu koji si izmamila na moj lice!“ kratka je bila Martina, dok joj je Mislav poručio da se odvaži i dopusti svom talentu da izbije na površinu u svom punom sjaju. Odlične su bile i tamburašice iz Ženskog tamburaškog sastava Carice koju su svojom energijom zarazile žiri, a ritmička gimnastičarka, osmogodišnja Nola Pavić osvojila ih je svojom preslatkom koreografijom. „Bravo dečki, tehnika vam je super, dobro izgledate kao trio na sceni“ poručio je Mislav breakdancerskom triu iz Osijeka, koji su se predstavili pod imenom Lege. Razliku između magije i iluzije pokušao je žiriju objasniti Luka Vukmirović iz Zagreba i u tome je uspio. „Bravo Luka, ovo je sjajni dodatak našoj grupi mađioničara s kartama. Vješt si, dobar si performer, dobar si u kontaktu s publikom što je jako bitno u svemu!“ rekao je Mislav, a Danijela mu je poručila: „Ja jedva čekam vidjeti kako ćete vi mađioničari napredovati i što ćete nam sve priuštiti!!“
Žiri je odabrao 60 najboljih, a nastupe prvih 10 polufinalista Supertalenta gledatelji imaju priliku vidjeti u prvoj spektakularnoj emisiji uživo u nedjelju 1.svibnja na Novoj TV!

Foto: Press