fbpx

Na TV: Kuhinja za aktivne s Donalom Skehanom

Zagreb…

HRT prikazuje seriju Kuhinja za aktivne s Donalom Skehanom

Kuhinja za aktivneHrvatska radiotelevizija (HRT) od četvrtka 3. listopada na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 12.45 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Kuhinja za aktivne s Donalom Skehanom.
Donal Skehan pokazat će kako pripremiti zdrava i ukusna jela uz koja je moguće postati aktivniji, početi se baviti sportom pa možda čak i okušati u nekima od ekstremnih sportova.
Kuhinja za aktivneU svakoj epizodi Donal donosi posebno osmišljene recepte za jela koja će vam pomoći da lakše podnesete sve fizičke napore koji vas očekuju tijekom dana.
Donal se upušta u razne avanture: spušta se kajakom niz rijeku Bann, penje po stijenama nadomak Prolaza divova, prolazi “vojnički dril” u Dublinu, uspinje na najvišu planinu u Irskoj, vozi biciklom kroz prirodu i svladava obalu Atlantika.
Donalu se pridružuje dr. Brendan Egan, kineziolog i predavač na sveučilišnom koledžu u Dublinu, koji prati utjecaj svake od ovih tjelesnih aktivnosti na Donalov organizam te bilježi koliko je kalorija potrošio.
U prvoj epizodi Donal se uspinje na Carrauntoohil u Kerryju i priprema jela koja daju energiju tijekom cijelog dana.

Foto: Press