fbpx

Darijo Srna posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj!

Zagreb….

– Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu – rekla je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava, dr. med.
Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna nije propustio ni ovoga Božića s obitelji razveseliti potrebite. Danas je posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj gdje je, između ostaloga, pomogao opremiti Majčinski odjel. Darijo i obitelj redovito sudjeluju u humanitarnim aktivnostima, a ovaj Badnjak iskoristili su za posjet Dječjem domu u Nazorovoj gdje su zbrinuta djeca bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.
Dječji dom Zagreb zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te trudnice i majke s djecom. Dom danas skrbi o 220 djece u dobi od 0 – 21 godinu. U Nazorovoj, gdje je sjedište Doma, smješteno je 85 djece u dobi od 0 – 7 godina.
Darijo i Mirela poželjeli su djeci sretan Božić i puno zdravlja, sreće i osmijeha u 2015. godini uz poruku – ‘Slušajte svoje tete!’.