fbpx

Nova kolekcija Twins: Slavonski safari look

Zagreb…

Uskoro na pisti Bipa Fashion – Twins: Slavonski safari look

Twins– Pri stvaranju ovih kreacija na umu smo imali činjenicu da želimo stvarati komade koje će djevojke i žene voljeti zauvijek, a budući da smo obojica podrijetlom Slavonci i da nam je Slavonija u krvi, kao takva je neiscrpna inspiracija u svakom segmentu kreativnog stvaranja – objašnjavaju pozadinu novih kreacija Domagoj Štimac i Damir Begović.
Modnim pričama najvećih hrvatskih dizajnera, ove sezone na pisti BIPA FASHION.HR-a pridružit će se i ona dizajnerskog dvojca Twins. Pod pokroviteljstvom trgovačkog lanca CCC, modni brand koji oduševljava publiku svojim viđenjem novog chic stila s retro prizvukom, predstavlja novu kolekciju za koju su inspiraciju potražili, tipično za njih, u mjestima iz kojih potječu i za koje ih vežu prve uspomene.
U vječnu temu, Slavoniju, ove se sezone upleo i afrički Twinskontinent. Proljetno – ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka, a kao i uvijek do sada, dvojac novim kreacijama želi ispričati svoju priču te poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive. Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza popularnog branda u novoj kolekciji predstavljaju bezvremenske komade, a posebnu pažnju su posvetili detaljima na koje su utrošeni sati ručnog rada te koji podsjećaju na originalne slavonske materijale i uzorke.
Dosljedni eksperimentiranju s bojama, uzorcima, krojevima i kombinacijama, kako bi uvijek iznova iznenadili publiku, prije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a pokazali su mali dio najnovije kolekcije s retro prizvukom. Nastavljajući u svom prepoznatljivo razigranom stilu, kolekcija za proljeće/ljeto 2018. zaživjela je u zagasitim, safari bojama.
Talentirani dizajnerski duo nove generacije svoju će slavonsko-afričku avanturu ispričati u četvrtak, 22. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Uz dobro poznatu lokaciju, ove sezone tjedan mode BIPA FASHION.HR održat će se na još dvije lokacije, u Gliptoteci HAZU i Muzeju suvremene umjetnosti. Od 15. do 24. ožujka nastupit će brojna poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.
Fotografija: Daria Cikač
Model: Ana Begović (Talia Model)

Foto: Press