fbpx

Premijerno: Peta sezona serije Preljub od 15. lipnja na TV

Na HRT…

Peta, ujedno i posljednja sezona serije Preljub

PreljubHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 15. lipnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u večernjem terminu od 23.25 sati započinje s premijernim prikazivanjem pete sezone američke serije Preljub.
Peta, ujedno i posljednja sezona Preljuba prati događaje što su uslijedili nakon jezovitog završetka prethodne sezone, kao i protagoniste koji se sada suočavaju s posljedicama svojih postupaka, svjesni da se moraju razračunati s prošlosti kako bi mogli Preljubpromijeniti budućnost.
Helen (M. Tierney) se upušta u ekstatičnu ljubavnu vezu s karizmatičnom filmskom zvijezdom (Claes Bang) koji joj nudi sve što joj je nedostajalo. To međutim znači da Noah (D. West) mora prijeći preko svog ponosa i ljubomore kako bi uskočio i pobrinuo se za obitelj u Heleninoj odsutnosti.
I upravo u trenutku kad se čini da se sve primirilo, slučajni susret s nekim iz prošlosti pokrene domino-efekt događaja koji će ih oboje baciti na koljena. Ova nagrađivana serija bavi se emocionalnim i psihološkim posljedicama preljuba koji je razorio dva braka te zločinom koji je otuđene ponovno zbližio.
Osim za Zlatni globus nominiranog Dominica Westa te dobitnica Zlatnoga globusa Maure Tierney i Sanae Lathan, u posljednjoj sezoni serije stalnoj glumačkoj postavi pridružuje se još jedna dobitnica Zlatnoga globusa za ulogu u seriji Okus krvi, oskarovka Anna Paquin.

Foto: Press