Nijemi svjedok – 20. sezona serije na malim ekranima

TV…

Nijemi svjedok prati predani tim forenzičkih patologa koji pokušavaju dokučiti kako je žrtva umrla i zašto, a pritom često na kocku stavljaju i vlastiti život

Nijemi svjedokHrvatska radiotelevizija od petka, 18. siječnja 2019. godine na svom Drugom program (HRT-HTV2) u terminu od 20.05 sati započinje s emitiranjem nove, 20. sezone serije ‘Nijemi svjedok‘ u trajanju od pet epizoda.
Nijemi svjedok prati predani tim forenzičkih patologa koji pokušavaju dokučiti kako je žrtva umrla i zašto, a pritom često na kocku stavljaju i vlastiti život.
Nijemi svjedokU epizodi Identity navodno samoubojstvo počinje poprimati karakteristike ubojstva nakon što tim otkrije povezanost s mladom sirijskom ilegalnom imigranticom. U Remembranceu tijelo mlade žene izvuku iz rijeke na istome mjestu gdje je njezina najbolja prijateljica tajanstveno nestala tri godine prije. U epizodi Discovery tim pokušava povezati smrt mlade i lijepe učiteljice s bivšom ovisnicom i sitnom kriminalkom.
U Covenantu pratimo istragu o smrti oca i sina koji su poginuli u sudaru. Je li to bila nesreća ili nešto mračnije? U epizodi Awakening, eksplozivnom finalu sezone čija se radnja zbiva u Meksiku, Nikki se nađe u opasnosti dok traga za istinom o smrti bivše kolegice.
Tijekom dvadeset godina, iz sezone u sezonu, ova popularna serija Nijemi svjedok uspjela je zadržati odane obožavatelje, a BBC Oneu i dalje jamči veliku gledanost.

Foto: Press