fbpx

Filip Ivić: Spreman sam za nove izazove u Poljskoj!

Ekskluzivno…

Rukometni vratar u razgovoru za portal Scena.hr govori o nastavku karijere u klubu Kielce gdje će igrati sljedeće četiri godine. Siguran je da će u novom klubu dobiti priliku da pokaže svoje znanje i talent

Filip IvićFilip Ivić  jedva čeka da zaigra u dresu Kielcea. Rukometni vratar Prvog plinarskog društva Zagreb u siječnju je potpisao ugovor s poljskim prvakom Vive Tauron Kielceom. Filip je u svibnju odigrao posljednju utakmicu u dresu Zagreba protiv PSG –a u Parizu.
– Nakon 12 prekrasnih godina za mene je to bio težak trenutak. Prošao sam sve selekcije i ostvario mi se dječački san kad sam ušao u prvu ekipu s 18 godina. Rukometni klub Zagreb pružio mi je sve što mi je trebalo za Filip Ivićdobar razvoj i na tome sam im jako zahvalan. Najviše će mi nedostajati moji dečki iz svlačionice, koji su mi bili velika podrška i to je prijateljstvo koje se ne zaboravlja – emotivno je ispričao mladi rukometni vratar Ivić za portal Scena.hr. Od suigrača iz kluba oprostio se uz večeru u jednom zagrebačkom restoranu. Ivić kaže kako je siguran da će u novom klubu dobiti priliku da pokaže svoje znanje i talent.
– Očekivanja su uvijek velika, pa tako i moja. Dolazim u novu sredinu i sve će to biti novo za mene. Itekako sam spreman za nove izazove. Bio sam na predstavljanju kad je ekipa slavila titulu prvaka, a navijači i igrači su me oduševili – rekao je Ivić, koji je za Kielce potpisao ugovor na četiri godine. Dodaje da su mu u karijeri puno pomogli bivši suigrač Ivan Stevanović i trener Mario Kelentrić.
– Bit ćemo u kontaktu i kad budem u Poljskoj – ističe. Filip nam je otkrio kako su nastavak rukometne karijere u Poljskoj doživjeli njegovi roditelji.

Filip Ivić
– Jako su sretni i ponosni. Siguran sam da će im na početku biti teško, ali s vremenom će se naviknuti – objasnio je Filip te kaže kako će se u Poljsku preseliti i njegova djevojka. Filip će ljeto provesti na pripremama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Foto: Filip Ivić priv. album, sportowefakty.wp.pl