fbpx

Ekskluzivni razgovor: Ivana Gugić nova Kraljica Hrvatske!

Lijepa…

Domagoj je jako sretan i ponosan, rekla je Kraljica Hrvatske koja je u vezi s nogometašem Domagojem Vidom

Ivana GugićIvana Gugić je nova Kraljica Hrvatske, a krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Kristina Bralo u zagrebačkom klubu Green Gold. Iako se tiho nadala, titula najljepše ju je ipak iznenadila. Kad su prozvali njezino ime, Ivana se rasplakala.
– Bila je to suza radosnica. Bio je to jako emotivan trenutak za mene. Zaista sam sretna i uzbuđena. Zapravo još nisam ni potpuno svjesna svega što se događa – rekla je nova Kraljica Hrvatske ekskluzivno za portal Scena.hr. Lijepu Ivanu sinoć je u klubu obitelj bodrila, a majka, dvije sestre i dečko su joj prvi čestitali.
– I moja majka je od sreće zaplakala – kazala je. Ivana je djevojka nogometaša Domagoja Vide.
– Domagoj nije jučer mogao doći zbog utakmice, ali mu je mama javljala na mobitel svaki moj izlaz. Jako je sretan i ponosan – istaknula je Kraljica Hrvatske. Ivana će, kaže, dobro iskoristiti ovu godinu.
Ivana Gugić– Smatram da će mi ova titula otvoriti mnoga vrata jer je izbor Kraljica Hrvatske izuzetno značajan – dodala je Ivana. Titulu prve princeze je osvojila Ozana Ružić, druge Ana Dugopoljac, a kraljica fotogeničnosti proglašena je Doris Pranjić. A uzvanike izbora zabavljala je mlada pjevačica Petra Kovačević, Mladen Burnać, Minea, Ivana Banfić, Ella, Sebastian Popović, Željko Bebek

Foto: Press