fbpx

Kraljica Hrvatske: Sve je spremno za izbor najljepše!

Laskava titula…

Novoj Kraljici Hrvatske krunu će predati prošlogodišnja pobjednica Kristina Bralo

Kraljica HrvatskeZa titulu ovogodišnje Kraljice Hrvatske borit će se 16 finalistica. Ljepotice iz cijele Hrvatske za veliko finale izbora pripremat će se od petka 9. svibnja u zagrebačkom hotelu Sliško, a izbor će se održati 12. svibnja u klubu Green Gold. Novoj Kraljici krunu će predati prošlogodišnja pobjednica Kristina Bralo. Kraljicu Hrvatske organiziraju Tamara Roglić, koja je vlasnica modne agencije Tarol, i Sanja Bjedov Popović koja također ima Kraljica Hrvatskemodnu agenciju Best Model.
– Finalistice će se predstaviti u nekoliko modnih izlazaka. Nosit će svečane haljine butika Twister, cipele City Style, djevojke će prošetati u kupaćim kostimima KIK-a, zablistat će i u vjenčanicama Katjusha, nosit će i modele kožne galanterije Galko, a sve to će upotpuniti sunčanim naočalama Moschino, Missoni i M Missoni, te nakitom Elegance – otkrile su organizatorice za portal Scena.hr.
Saznali smo i novost.
– Od ove godine novoizabrana Kraljica Hrvatske uz darove će dobiti i izuzetno vrijednu trogodišnju stipendiju visoke škole Nikola Šubić Zrinski – Zrinski Grupa – dodale su Tamara i Sanja.

Foto: Press