fbpx

Igor Bišćan i Tomo Šokota sa suprugama na Sajmu nautike!

Carl Torsberg…

Sajmu nautikeMnoge osobe iz javnog i sportskog života Hrvatske uživale su danas na predstavljanju ‘Carl Torsberg’ modnog brenda na Sajmu nautike. Tako su u ovoj modnoj priči uživali i nogometaši Igor Bišćan sa suprugom Marijom, Tomo i Emina Šokota, Ivana Delač Đolo, Nina Slamić Gudeljević, glumac Marko Cindrić te mnogi drugi. Cijeli događaj je u sklopu Sajma nautike koji se od 19. do 23. veljače 2014. godine održava na Zagrebačkom velesajmu. Danas je predstavljen novi modni brand, ‘Carl Torsberg‘. Majice Ines Preindlprofinjenih krojeva, hoodice privlačnih boja i odjevni predmeti visoke kvalitete, privukli su veliki broj posjetitelja nautičkog sajma, ali i otkrili sve draži nautičke odjeće koja odskače svojom kvalitetom i jedinstvenim rješenjima. Nema sumnje da su svi ljubitelji mora i nautike u Hrvatskoj dobili modni izazov koji će se odlično uklopiti u njihovu viziju jedrenja i ‘vladanja’ morskim prostranstvima.
Zanimljiva je i priča o postanku branda Carl Torsberg. Tri prijatelja, potaknuti ljubavlju prema sportovima na vodi i zrakoplovstvu, dizajnirali su odjeću koju Lanasu željeli predstaviti kao ležernu, jednostavnu, a opet prepoznatljivu za sve ljubitelje sportskog stila. Carl Torsberg je odjeća koja odskače od uobičajenih normi, pružajući svakom istinskom nautičaru da uživa u neponovljivom stilskom izričaju.
Odjevni predmeti inspirirani su kulturnim vrijednostima Skandinavije i neponovljivim krajolikom karipskog otočja te stvaraju odličnu simbiozu sa svakim, modno osviještenim muškarcem, kojemu je more drugi dom. Kvalitetan pamuk, dobar dizajn i atraktivan print samo su mali dio vrijednosti ovog jedinstvenog, modnog branda.
Odjeću marke Carl Torsberg i sve informacije o ovom izuzetnom nautičkom modnom brandu možete pronaći u trgovini Nautike Kranjec, Nova cesta 109, Zagreb.

Foto: Press