fbpx

Nova sezona serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji na malim ekranima

HRT…

Uvijek je sunčano u PhiladelphijiHrvatska radiotelevizija od srijede, 7. studenog 2018. godine, na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 23.20 sati, počinje s emitiranjem nove 12. sezone popularne humorističke serije ‘Uvijek je sunčano u Philadelphiji‘.
Poznata ekipa Mac, Dennis, Charlie, Dee i Frank, koju stalne spletke obično vode u velike nevolje, u ovoj sezoni ide u vodeni park, nosi se s reklamnom noćnom morom za Wolf Colu i provede cijeli jedan dan u pivnici.
Uvijek je sunčano u PhiladelphijiPrva epizoda donosi urnebesni zaplet. Dok ekipa gleda The Wiz, dogodi se kratki spoj u električnoj deki. Kad se nakon toga pogledaju u zrcalo, vide da su postali crnci. Moraju otkriti kako da se vrate u svoj pravi lik i to upadanjem u scene iz filmova sa zamjenom tijela.
Serija Uvijek je sunčano u Philadelphiji dobila je brojne nagrade poput 2016. People’s Choice Awards – najomiljenija kabelska TV humoristična serija; 2015. Uvijek je sunčano u Philadelphijinominacija za Emmy u kategoriji iznimne kaskaderske službe za humoristične serije; 2014. nominacija za Academy of Television Arts & Sciences u kategoriji iznimne kaskaderske službe za humoristične serije; 2013. nominacija za Academy of Television Arts & Sciences u kategoriji iznimne kaskaderske službe za humoristične serije; 2011. International Press Academy – najbolja TV serija: humoristična serija ili mjuzikl.
Uloge: Charlie Day (Charlie),Glenn Howerton (Dennis), Rob McElhenney (Mac), Kaitlin Olson (Sweet Dee), Danny DeVito (Frank Reynolds), Mary Elizabeth Ellis (konobarica), David Hornsby (Cvrčak), Scott Bakula (Scott Bakula)
Seriju Uvijek je sunčano u Philadelphiji je odabrala Martina Rajšek.

Foto: Press