fbpx

Papagaj Alex je važan dio obitelji Sanje Bjedov Popović!

Čuju ga svi susjedi i šire – ispričala je Sanja Bjedov Popović

– Ptica graktalica je zapravo kućni ljubimac mog sina Sebastiana. A dobio ga je od svoje tadašnje djevojke Petre na dar, zajedno s velikom krletkom. Sjećam se da sam se ja šokirala. Naime, jedva su stali u Sebastianov auto. To je vrsta Mali aleksandar pa mu je Sebastian i ostavio to ime. No svi ga zovemo Alex.

Sanja Bjedov Popović

Jako je privržen Sebastianu i Isabelli, a oni ga obožavaju. Kad se uznemiri ili prestraši – strašno viče i krešti.  Čuju ga svi susjedi i šire – ispričala nam je vlasnica modne agencije Sanja Bjedov Popović. Papagaj Alex je u obitelji šest godina.
Sebastijan Popovic

– I kad ga puste da leti, svašta radi, ne pitajte! Osim što uneredi cijeli stan, pojeo mi je kožne naslone od stolica u blagovaonici. No nismo ga naučili govoriti i ne želi doći na ruku, stalno je uplašen i svega se boji, kao i prvih dana kad je stigao pa ga ja od milja zovem ‘Alex-bedak’ – kroz smijeh nastavlja Sanja. Sin Sebastian, kaže, da se Alex boji golubova, ali zato voli s njim pjevati.
– Naučio je već svaku moju pjesmu i pjeva sa mnom pa se nekad čuje na mojim demo snimkama. No, ako pjeva, tad mu se pjesma sviđa i znam da će se pjesma svidjeti svima – pohvalio je svog ljubimca Sebastian.

Foto: Sanja Bjedov Popović priv. album