fbpx

Petra Kovačević kao atraktivna pin-up djevojka!

Novi imidž za novu pjesmu

– Nova pjesma je nastala u suradnji s Branimirom Mihaljevićem. Želim još jednom naglasiti da je pjesma zezalica i da nitko o tome nije razmišljao ozbiljno. Htjeli smo ljudima ispričati vic, a jesmo li ljude nasmijali, ne znam! Pokazat će vrijeme jer ipak je sve to samo moja mašta – rekla je mlada pjevačica. Petra Kovačević objavila je spot za novu pjesmu ‘Kad se obogatim‘. Tinejdžerska zvijezda u novoj pjesmi je izmijenila nekoliko stilova. Malo je zavodnica pa reperica, a većinu spota je pin-up djevojka.

Petra Kovačević

Petra je dobila puno pohvala za ovu šaljivu pjesmu u kojoj su svoje mjesto našli i nogometaši Mandžukić, Modrić i Srna.
– Spot smo snimali dva dana na nekoliko lokacija. Bilo je tu žurbe, smijeha, hladnoće…  Dok smo s jedne lokacije odlazili na drugu, morala sam se prošetati s viklerima na glavi po centru Zagreba, a ljudi su me začuđeno gledali – smije se Petra. Otkad je postala poznatija javnosti Petri se život nije puno promijenio. Kaže da sad ima više Facebook prijatelja. Pjevačica planira i dalje nastaviti s nastupima u klubovima.

Petra Kovačević

–  Plesni dio koreografije vježbamo u plesnom studiju, a za kondiciju idem tri puta na tjedan u teretanu – objasnila je simpatična Petra. Božićne blagdane će provesti uz obitelj.

– Naša obitelji je dobila još jednog člana, malu Kjaru kojoj sam ja ponosna teta. To nam je najveći blagoslov. A doček Nove godine nemam isplaniran. Uvijek je najbolje neplanirano  – otkrila je Petra. A što je poželjela u 2014. godini:

Petra Kovačević

– Želim mnogo zdravlja, sreće i ljubavi svima. Nadam se da će vam svima biti posebna i da ćemo je pamtiti po mnogo smijeha i lijepim uspomenama.

Foto: Sandra Mihaljević