fbpx

2. sezona serije Ubijanje Eve na malim ekranima

Od petka na HTV2 Ubijanje Eve – 2. sezona

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 12. studenog 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.40 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Ubijanje Eve.

Ubijanje Eve

Druga sezona serije Ubijanje Eve nastavlja se tamo gdje je prva stala i slijedi Eve Polastri dok izlazi na kraj s posljedicama ranjavanja nožem zaljubljene psihopatkinje i profesionalne ubojice Villanelle.

Ubijanje Eve

Njih dvije približe još više kad MI6 dobije zadatak da riješi još veću prijetnju od jedne profesionalne ubojice. Pod Carolyninim nadzorom Eve manipulira svojim složenim odnosom s Villanelle kako bi je vrbovala za važnu operaciju.

Druga sezona Ubijanja Eve je mračna i veličanstvena kao prva i neće dugo proći dok Eve i Villanelle ne shvate da je partnerstvo moć, ma koliko toksično postalo.

Glumica Sandra Oh dobila je Zlatni globus 2019. godine za najbolju žensku ulogu, a serija je nominirana u kategoriji najbolje drame. Jodie Comer dobila je Emmy 2019. godine za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji.

Iste godine Ubijanje Eve osvojilo je nagradu BAFTA za najbolju dramsku seriju, Jodie Comer za najbolju glavnu žensku ulogu, a Fiona Shaw za najbolju sporednu.

Foto: Press