fbpx

Sad ili nikad: Lejla Filipović: Butik je bio u planu 10 godina!

Modna priča…

Kaže kako je ispunila svoju dugogodišnju želju jer s modom živi svaki dan

Lejla FilipovićLejla Filipović i njezina vjenčana kuma Dunja Barbarić jučer su u Zagrebu otvorile svoj butik u Mesničkoj ulici. Lejla je blistala u dugoj pripijenoj haljini od pliša koja je naglasila njezinu vitku figuru, ženstvenost i glamur. Lejla kaže kako je ispunila svoju dugogodišnju želju jer modu voli i živi s njom svaki dan.
– Ova modna priča u planu je sigurno deset godina, ali iz raznih razloga nije uspjelo doći do realizacije. No prije ljeta se sve nekako poklopilo. Našle smo prostor i rekle – idemo sad ili nikad! Malo su nam se odužili radovi, malo nam je kasnila roba, valjda smo četiri puta mijenjali datum otvorenja, ali došao je i taj dan. Osjećam se jako uzbuđeno i ponosna sam – naglasila je lijepa suvlasnica LD Storea. Lejla FilipovićElegantnu žensku odjeću od najkvalitetnijih materijala nabavljaju u Istanbulu, i to od različitih brendova koji isporučuju male serije za francusko i talijansko tržište.
– Svaki komad je pomno biran. Nekako sam najponosnija na te krznene kapute koji su vječni komadi, a koji predstavljaju ženu – istaknula je bivša Miss Hrvatske. A suprug, poznati glumac Tarik joj je velika podrška. Na otvorenje butika došle su brojne osobe iz javnog života koji su i prijatelji Lejle i Tarika.

Foto: Scena.hr