Vanja Mamić postala državna prvakinja Hrvatske za amatere
Piše: Gordana Malašić Lazić On 27 lip., 2016 At 02:53 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Prvenstvo u preponskom jahanju…

Lijepa poduzetnica i bivša supruga Zorana Mamića pobjedu je posvetila kćeri Nini

Vanja Mamić

Vanja MamićVanja Mamić već se godinama bavi jahanjem, a svaki slobodni trenutak koristi kako bi bila na hipodromu. Vanja je ostvarila odlične rezultate na ranim natjecanjima, a prošlog tjedna ostvarila je još jedan. Na prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju Vanja je postala državna prvakinja Hrvatske za amatere, a osvojila je naslov i kao ekipna državna prvakinja. Vanja je naslov osvojila sa svojom kobilom Zasjom.
– Hvala mojem Renatu, mojoj velikoj podršci, hvala što si uz mene u ovom sportu koji mi Vanja Mamićtoliko puno znači! Danas sam postala prvakinja Hrvatske za amatere… Toliko draga pobjeda. Pobjeda za moju Ninu, anđela kojeg volim više od svega. Talent možeš naslijediti, tehniku izvježbati, ali srce je ono što te čini pobjednikom. Samo borci uspijevaju, a MI to jesmo – napisala je lijepa Vanja na društvenoj mreži. U intervjuu za portal Scena.hr 2013. godine Vanja je otkrila kako je u njezin život ušla kobila Zasja.
– Zasja ima šest godina i dolazi iz Holsteina. Kupila sam je neplanirano. Jednom prilikom sam rekla mom treneru jahanja Renatu Levaniću – kad će ići za Holstein da bih rado i ja bar jednom vidjela mjesto odakle potječu jedni od najboljih konja na svijetu. Tako je i bilo. U trenutku kad sam ušla u štalu i ugledala osedlanu Zasju pomislila sam – nadam se da je to kobilica spremna da ja sjednem na nju. Nakon prvog kasa smišljala sam način kako da je dopremim do Zagreba. Obožavam je jer je najdivnije i najnježnije biće koje postoji. Jako je talentirana i karakterna kobilica i često popodneva provodim s njom na livadama hipodroma – ispričala nam je tada poduzetnica.

Foto: Vanja Mamić društvena mreža

comment closed