fbpx

Modrić, Mandžukić i Srna u novoj pjesmi Petre Kovačević!

Modrić, Mandžukić i Srna u novoj pjesmi Petre Kovačević!

Kad se obogatim‘ naziv je novog singla za koji je mlada glazbenica Petra Kovačević ovih dana snimila i spot. Modrić, Mandžukić i Srna našli su se u stihovima nove pjesme  Petre Kovačević. Premijera spota redatelja Filipa Dizdara očekuje nas već sljedeći tjedan kada ćemo po prvi puta čuti i novu pjesmu autora Branimira Mihaljevića.

Petra Kovacevic

– Jako sam sretna i zadovoljna i jedva čekam da svi vidite i čujete što smo pripremali mjesecima. Pjesma je prava zezalica i nemojte ju doslovno shvatiti. Spot je sniman nekoliko dana, a kako smo Filip i ja kliknuli kada smo radili na pjesmi ‘Ajmo plesat’, nije bilo razloga da mijenjam tim. Kako zvuči moja nova pjesma i kako izgleda novi spot, pokazat ćemo ubrzo – rekla  je Petra.

Petra Kovacevic

Spot je sniman na nekoliko lokacija u gradu te video studiju u Adamovcu, a redateljsku palicu i ovoga je puta preuzeo mladi Filip Dizdar. Stihove potpisuje Fayo, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević. Petra je osamnaestogodišnja glazbenica iz Novalje koja se javnosti predstavila pjesmom ‘Ajmo plesat‘. Mlada se glazbenica priprema za koncerte koji ju očekuju već ove zime.

Foto: Press Scena.hr