Sandi Cenov: ‘Ljubi san vašu kćer’
By redakcija On 25 lis., 2017 At 03:00 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Poslušajte…

Nadam se kako će publika i obožavatelji, reagirati na isti način, kaže Sandi Cenov

Sandi Cenov

Sandi Cenov, Ibrica Jusić– Po prvi puta pjevam na ikavici i nadam se da je dobro. Istovremeno, ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno svo ovo vrijeme moje karijere, cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca, kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa. Što reći osim, da se nadam, kako će publika i obožavatelji, reagirati na isti način – kazao je Sandi Cenov.
Evergreen ‘Ljubi san vašu kćer’ legendarnog Ibrice Jusića, dobio je novi glazbeni ‘vijek’ u nestvarno dobroj izvedbi Sandija, za koju se već sada može predvidjeti kako će postati pravi hit.
Cijela je priča otkrio nam je Sandi Cenov, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali ‘osupnuti’ izvedbom upravo ove pjesme, te nakon što je nekoliko dana kasnije, kući sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir s tekstom iste, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.
Tako je nakon dvadeseti pet godina ‘Ljubi san vašu kćer’, zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesme,

Autor glazbe: Ibrica Jusić
Autor teksta: Krste Juras
Autor aranžmana: Igor Ivanović
Glazbeni producent: Igor Ivanović

Foto: Privatni album Sandi Cenov
Poslušajte:

comment closed