Zajc-kazalište za nove generacije: Upis pretplate

Rijeka…

Zajc– Europska prijestolnica kulture je projekt kojim Rijeka napokon dobiva priliku okrenuti se svojoj budućnosti, a mi u riječkom HNK ondje vas već čekamo. Zajc – kazalište za nove generacije, to je naziv kampanje kojom ove sezone u riječki teatar pozivamo novu publiku. Dram(m)a s identitetom, hrvatska i talijanska, Balet s karakterom i Opera s autoritetom – to su vrijednosti, posebnosti i poruke naših umjetničkih ansambala koje smo razvijali proteklih nekoliko sezona. Želite li doznati što one znače: Pretplatite se na novu sezonu ‘Zajca’. Vježbajte s nama, našu i svoju različitost. Naš i svoj kazališni – život – poručuje intendant riječkog Zajca Marin Blažević.
Upis novih pretplatnika za kazališnu sezonu 2019./2020. pod sloganom Zajc-kazalište za nove generacije počinje na blagajni HNK Ivana pl. Zajca (Verdijeva 5a, Rijeka; tel. 051.337.114, [email protected]) u ponedjeljak, 16. rujna 2019. Tijekom rujna blagajna Kazališta radi od 9 do 19 sati od ponedjeljka do petka, a subotom od 9 do 13 sati.
Osim stalnog mjesta u gledalištu, pretplata osigurava popuste od 10 do 50% uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Umirovljenici i studenti pak imaju pravo i na dodatni popust od 20 %. Jednak dodatni popust na jednu od pretplata ostvaruju i oni koji se odluče preplatiti u dva ili više različitih pretplatničkih ciklusa, a tu su i mnoge druge pogodnosti koje ostvaruju samo kazališni pretplatnici.
Nova sezona koja se nastavlja baviti temama pod zajedničkim nazivom „Vježbanje različitosti“, a svojim drugim dijelom već zahvaća godinu Rijeke – Europske prijestolnice kulture, donosi čak 21 premijerni naslov te mnoge programe kakve Rijeka još nije imala prigode vidjeti.

Foto: Press