fbpx

Video: Višnjić, Kostelić, Vanna, Nižetić, Šulentić – spasimo Činčile

Nastavak kampanje…

Činčile su zako– Logičan je zahtjev i da treba očuvati već donesene hvalevrijedne odredbe Zakona te raditi na poboljšanjima poput nužne zabrane ubijanja životinja u skloništima. Stoga, pridružite se kampanji za spas činčila, pasa i svih ostalih životinja koje ovise o našoj pomoći. Širite videa i njihove plemenite poruke – ističe Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.
Nakon što su njihove fotografije s činčilama u naručju osvanule na plakatima i društvenim mrežama, ambasadori kampanje snimili su simpatičan i poticajan video kako bi objasnili zašto su činčile zakon i stali u obranu životinja. Goran Višnjić, Ivica Kostelić, Vanna, Luka Nižetić i Ivica Kostelić, činčilaIva Šulentić odlučili su pokazati svoju aktivističku stranu podijelivši videoporuke o tome zašto žele bolji Zakon o zaštiti životinja i zašto su za postojeću zabranu uzgoja činčila radi krzna.
Držeći činčilu u naručju, Ivica Kostelić objašnjava nužnost uvažavanja, jednakosti i tolerancije te podsjeća da su činčile, kao i mi, živa bića te samim time imaju i jednaka prava.
Vanna se nadovezala na Ivicu i izjavila da je od početka Vannakarijere njezin pokretač ljubav te objasnila kako tu istu ljubav želi pokloniti i usmjeriti prema onima koji se, nažalost, ne mogu zauzeti sami za sebe.
Simpatičnom krznašu Johnnyju Bravu bilo je toliko ugodno u društvu Luke Nižetića da je zaspao u njegovu naručju, a poznati pjevač još jednom rekao je krznu NE sada i zauvijek, referirajući se na prijašnju suradnju s Prijateljima životinja.
Izjavom kako joj ne pada na pamet nekome dati krzno Luka Nižetić, činčilasvojega mekanog prijatelja Bon Jovija, Iva Šulentić oštro kritizira uzgoj životinja radi krzna, ali opominje i one koji nose krznene predmete.
Goran Višnjić velikodušno je popratio kampanju s drugog kontinenta, navodeći da je još davno dao svoj glas prestanku uzgoja i ubijanja životinja radi krzna te ponavljajući poruku o nužnosti zabrane uzgoja životinja za krzno.
Kampanji “Činčile su zakon” možete se pridružiti i Goran Višnjić, Činčilapotpisivanjem peticije na www.prijatelji-zivotinja.hr te promjenom profilne fotografije putem aplikacije Twibbon: goo.gl/UNU3SJ. Upute se nalaze na www.facebook.com/CincileSuZakon.
Autor videa je Tomislav Pović.

Foto: Press
Video: [vsw id=”OG78ZNmXy6M” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]