fbpx

Supertalent: Zavodnik na gitari i povratnički nastup operne pjevačice

Supertalent

Ove nedjelje na rasporedu je četvrta epizoda showa Supertalent u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti pjevačke talente, ali i pokoji antitalent. Iz Širokog Brijega na pozornicu showa Supertalent dolazi šarmantni Kristijan Penavić koji se bavi sviranjem, pjevanjem i pisanjem pjesama.

Supertalent

Sviranje gitare nije ga toliko zanimalo sve dok mu jedna djevojka nije slomila srce, a s vremenom se oporavio od nesretne ljubavi, pa su pojedini susreti s djevojkama postali inspiracija za njegove pjesme.

Jednom prilikom vidio je djevojku koju nije mogao pronaći na društvenim mrežama, pa ga je to potaknulo da napiše pjesmu i objavi je na svom Instagramu.

– Dosta ljudi je to pogledalo i ona je napravila Instagram, ali nije prihvatila moj zahtjev. Ali, zapratila me jedna druga djevojka – priča Kristijan koji je drugoj djevojci u čast napisao pjesmu ‘Princeza’ s kojom će nastupiti na showu Supertalent.

– Čut ćete Princezu. To je za jednu moju princezu koja je negdje daleko – najavit će Kristijan pred žirijem i priznati da se radi o djevojci koju je upoznao samo online, ali je planira posjetiti ako audicijski nastup na Supertalentu dobro prođe.

U četvrtoj epizodi gledatelji će imati prilike vidjeti i jedan povratnički pjevački nastup.

– Ovo mi nije prvi put na showu Supertalent, bila sam već 2019. godine – priznat će operna pjevačica Sanda Sandali koja od žirija tada nije dobila glasove za prolazak.

– Ja sam bila u jednoj dilemi jer ja znam da znam pjevati i da mogu jako visoko i nisko – i tenor i sopran i mezzosopran – objašnjava Sanda koja tvrdi da sada puno bolje barata s prelaskom tona u ton i nada se da će ishod audicije ovoga puta biti povoljniji za nju.

Njezin odabir za ovosezonsku audiciju je ‘O sole mio’, što je dala naslutiti još u prošloj audiciji rekavši da je trebala odabrati upravo tu pjesmu, a kako će žiri ocijeniti njezin povratnički nastup tek ostaje za vidjeti.

Od pjevača će se na pozornici Supertalenta ove nedjelje pojaviti još i 11-godišnji Josip Šušnjara te 31-godišnji Marko Lukač. Dinamičan i po mnogočemu poseban nastup izvest će 27-godišnji Mark Bagarić, a tko će od ovotjednih pjevačkih kandidata zadovoljiti stručni žiri, doznajte u nedjelju.

Dosad su gledatelji u prve tri epizode showa Supertalent vidjeli tri spektakularna zlatna gumba, a prošlotjednu epizodu pratila je svaka peta osoba u Hrvatskoj. Osim toga, treća epizoda, koju je pratilo 51,7 posto gledatelja pred malim ekranima, iznjedrila je i brojne nastupe koji su ostvarili uspjeh i na društvenim mrežama.

Od nedjelje je na YouTubeu Supertalenta ostvareno 2.4 milijuna video pregleda, a nastupi kandidata pri vrhu su trendinga od samog početka emitiranja showa. Nastup Anatache Filimone sa 760 tisuća pregleda već je drugi tjedan za redom u trendingu, gdje trenutno drži prvo mjesto.

Na trećem mjestu s 334 tisuće pregleda je nastup Tetiane Kundyk koja je balansiranjem na žici u trećoj epizodi također osvojila zlatni gumb.

Foto: Press