fbpx

Paraolimpijske igre na Hrvatskoj radioteleviziji

Paraolimpijske igre iz Tokija

– Na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2) u planu je desetak prijenosa natjecanja u kojima hrvatske paraolimpijke i paraolimpijci imaju najveće šanse za medalje te prijenosi otvaranja i zatvaranja Igara – rekao nam je voditelj projekta Paraolimpijske igre na HRT-u Daniel Križ i dodao kako će HTV-ov Sportski program prijenose raditi iz Zagreba.

Paraolimpijske igre

Gledatelji Hrvatske televizije od 24. kolovoza do 5. rujna 2021. godine moći će pratiti Paraolimpijske igre iz Tokija.

Pošto se natjecanja neke dane odvijaju po noći po hrvatskom vremenu, ta će natjecanja ići u snimku, a ostala će gledatelji pratiti u izravnome prijenosu. Također polufinala i finala u nekim sportovima radila bi se na način da bi se polufinale snimalo i puštalo uoči finala koje bi se radilo uživo.

Osim otvaranja i zatvaranja Igara, sportovi koje će gledatelji moći pratiti u prijenosu su: stolni tenis, atletika (kugla, disk, dalj), plivanje i Parataekwondo.

Slušatelji Hrvatskoga radija kroz informativne emisije na Prvom programu, kao i sportske emisije na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT-HR2) pratit će sve nastupe hrvatskih paraolimpijaca, te će u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) doći do izjava i razgovora s osvajačima medalja.

Foto: Press