fbpx

Duško Ćurlić: Pripreme za Porin idu odlično

Radno, uz puno smijeha…

Scena.hr donosi ekskluzivne fotografije s probe uoči dodjele glazbene nagrade Porin u Splitu

Duško Ćurlić i Iva ŠulentićFantastična atmosfera vlada na pripremama za dodjelu glazbene nagrade Porin koja će se održati u četvrtak 17. ožujka 2016. godine u velikoj dvorani ŠC Gripe. Voditelji svečane dodjele su Duško Ćurlić i lijepa Iva Šulentić.
– Pripreme idu odlično – kratko je kazao dobro raspoloženi Ćurlić za portal Scena.hr. Na Porinu će nastupiti najpoznatije glazbene zvijezde – Josipa Lisac, Massimo Savić, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Pavel, Vatra i Hladno pivo. S glazbenim velikanima nastupit će i glazbenica te bivša pjevačica Detoura Maja Posavec koja kreće u samostalnu karijeru. A ove godine je nominirana za Porin u kategoriji Najbolja vokalna suradnja za duet s Nenom Belanom s pjesmom ‘Tvoj glas’.
Porin– Duet ‘Tvoj glas’ stvarno je ove godine rasturio na glazbenim ljestvicama. Ljudi vole tu pjesmu na prvo slušanje. Tako da se i nisam previše iznenadila. Mislim da je nominacija zaslužena. Neno je majstor za slaganje vokalnih linija i u studiju točno zna što želi od pjesme i vokala. Meni je bio izazov odgovoriti na njegove ideje. Glasovi nam se tako isprepliću da je to čisti gušt za nas, a vidim i za publiku – ispričala je Maja u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr.
Pobjednike u 35 kategorija će čitati Jelena Rozga, Tomo in der Muhlen, Giuliano, Žanamari, Ana i Lucija Zaninović, Ivan Šubara, Remi, Zorica Kondža, Luka Tralić – Shot, Frano Parać, Mirta Šurjak, Alfi Kabiljo, Paola Jusić, Goran Kovačević, Zlatko Gall, Zlatko Žervrnja, Đelo Hadžiselimović, Stipe Božić, Ella Dvornik te kao poseban gost Brendan Gallagher. Brendan je australski skladatelj, gitarist i glazbeni producent, višestruki dobitnik ‘Arie’, australske glazbene nagrade poput Porina ili Grammyja.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=630]