fbpx

Ivana Mišura očarala Donalda Trumpa!

Na svjetskom izboru…

Ivana na svjetskom izboru, osvaja ljepotom, ali i osobnošću, kaže Marija Kraljević

Ivana Mišura već se nekoliko dana nalazi u Doralu u Miamiju na Floridi na svjetskom izboru Miss Universe 2014. Proteklih je dana imala gust raspored koji je uključivao službena snimanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, mnogobrojne intervjue i snimanje raznih video priloga. Miss Universe tamo je upoznala Donalda J. Trumpa. Ovih dana misice će sudjelovati u paradi nacionalnih kostima, humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona, spektakularnoj reviji kupaćih kostima i brojnim drugim događanjima.

Ivana Mišura

Direkcija Miss Universe Hrvatske uspješno je pripremala Ivanu posljednjih osam mjeseci  za najprestižniji izbor ljepote u svijetu Miss Universe.

Ivana Mišura

– Naša ovogodišnja predstavnica na izboru Miss Universe, ne samo da osvaja svojom vanjskom ljepotom, već i osobnošću i jednostavnošću, tako da se odlično snašla među 88 ljepotica iz cijeloga svijeta. Čujemo se s njom svakoga dana, najčešće oko pet sati ujutro po njenom vremenu, kad se već budi i sprema za obaveze toga dana. Ispričala nam je simpatičnu zgodu s aerodroma u Miamiju, gdje su nju i Uršku Bračko, Miss Universe Slovenije s kojom je doputovala, odmah čim su stavile lente, zasuli zahtjevima za fotografiranje, tako da je njihovo ‘probijanje’ do vozača Miss Universe Organization potrajalo malo dulje od planiranoga – ispričala je Marija Kraljević, potpredsjednica Miss Universe Hrvatske.

Foto: Miss Universe Hrvatske