fbpx

Jelena Veljača: Jako sam ponosna!

Predstava ‘Leticija i Ljublist’…

Vitomira Lončar je odlična glumica. Očekivala sam da će predstava biti na ovom nivou i drago mi je da su Vitomira i Jasna zavladale scenom, kazala je lijepa trudnica za portal Scena.hr

Vitomira Lončar

Jelena Veljača, Dražen ČučekPublika je jučer bila oduševljena sjajnom izvedbom Vitomire Lončar i Jasne Bilušić u predstavi ‘Leticija i Ljublist’ u zagrebačkoj Maloj sceni. Glumice su nakon predstave dobile puno pohvala, a za Vitomiru je to bila uistinu posebna večer jer je svečanom premijerom slavne komedije Petera Shaffera proslavila 40 godina umjetničkog rada. S Vitomirom su svečanu večer u Maloj sceni došli proslaviti kolege i prijatelji, a među njima bili su Željka Ogresta i Dubravko Merlić, književnica Sanja Pilić, glumac Ivica Zadro, glumice Natalija Đorđević, Mila Elegović, redatelj Krešimir Dolenčić, Marko Torjanac i brojni drugi. Na premijeru je došla i lijepa trudnica Jelena Veljača u pratnji supruga Dražena Čučeka. Glumački par vjenčao se sredinom rujna, a uskoro će postati roditelji. Jelena i Dražen zaljubili su se upravo na kazališnim daskama Male scene.  Zajedno su glumili u fantastičnoj predstavi ‘Prava stvar‘ Toma Stopparda.
Jelena Veljača– Došla sam podržati Vitomiru, Jasnu  i Malu scenu. Gledala sam Vitomiru i Jasnu i na probi, tako da znam koliko su odlične glumice. Očekivala sam da će predstava biti na ovom nivou i drago mi je da su tremu pretvorile u pozitivno uzbuđenje  i da su zavladale scenom. Jako sam ponosna – rekla je Jelena za portal Scena.hr. Dodaje da je Vitomira fantastična glumica te joj je drago što će to ponovno vidjeti zagrebačka publika. Lijepa trudnica za svečanu premijeru odjenula je dugu haljinu koja joj odlično pristaje. Predstava ‘Leticija i Ljublist’ će se igrati samo 30 puta u razdoblju od 15. listopada do 29. studenoga 2015. godine.

Foto: Prisk, Vitomira Lončar priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=592]