fbpx

Izvedba predstave Prava stvar i na znakovnom jeziku!

Mala scena…

Prava stvarAko još niste, slavljeničku hit predstavu ‘Prava stvar‘ kojom kazalište Mala scena obilježava 25. obljetnicu postojanja, pogledati možete u još samo devet termina. Izvedba koja je na programu 27. studenoga bit će praćena simultanim prijevodom na znakovni jezik, a za nju je gluhim i gluho-slijepim osobama Mala scena također darovala je 30 besplatnih ulaznica.
Jedan od najvećih i najintrigantijih produkcijskih eksperimenata u hrvatskom teatru stigao je u posljednju trećinu svog scenskog puta. Naime, još samo devet dana domaća kazališna publika može pogledati predstavu Prava stvar prema istoimenom tekstu Toma Stopparda, a kojom kazalište Mala scena obilježava četvrt stoljeća postojanja.
U kazalištu na zagrebačkom Medveščaku predstavu su odlučili odigrati 30 puta za redom i potom nikad više, što je i publika prepoznala pa su ulaznice u prva dva tjedna igranja – Prava stvarrazgrabljene. Tome je zasigurno doprinijela i sjajna glumačka ekipa koju čine Jelena Veljača, Dražen Čuček, Jasna Bilušić, Frane Perišin, Mislav Čavajda, Lana Helena Hulenić i Marko Hergešić.
Uz predstavu, objavljena je i knjiga s prijevodom drame Toma Stopparda, koju se po cijeni od 25 kuna, kao i ulaznice za preostale izvedbi može nabaviti na mrežnim stranicama Male scene ili u samom kazalištu, na adresi Medveščak 2.

Foto: Saša Novković